Продавець Світ Ремонту розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
817 відгуків
promo_banner
+380 (95) 241-48-77
+380 (63) 385-72-19
+380 (96) 566-51-37
Харьков, проспект Героев Харькова 183 оф.302, Харків, Україна
Світ Ремонту
Залишити відгук
ЗНИЖКА
Бітум будівельний БН 90/10 (25 кг), фото 2

Бітум будівельний БН 90/10 (25 кг)

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Накладеного платежу немає! 100% передплата при відправленні по Україні! Не оформлюйте замовлення якщо не готові внести повну передплату. Дякуємо.
Бітум будівельний БН 90/10 (25 кг)
Бітум будівельний марки БН-90/10 в брикетах по 25 кг являє собою продукт переробки нафти, який отримують шляхом окислення залишкових продуктів її прямої перегонки. Відрізняється високою адгезією до практично будь-яких будматеріалів, у тому числі до бетону, цеглі, металу, каменю, дереву та ін Головне застосування такий продукт переробки нафти знайшов в області гідроізоляції підстав, різних за структурою, щільності і пористості. Має консистенцію смоли, не розчиняється у воді, проявляє високу стійкість до мінусових температур, є відмінним гідроізолятором. На основі бітуму будівельного готують бітумні мастики, праймери, гідроізоляційні обмазки для захисного покриття різних конструкційних елементів будівель, у першу чергу покрівлі, фундаментів, підвалів та інших конструкцій, найбільш схильних до руйнівної дії вологи. Також з його допомогою гідроізолюють багато інші конструкції в житловому і промисловому будівництві, наприклад, каналізаційні, трубопровідні тунелі, лінії, мости, шахти та ін Найбільш широке застосування в будівництві будівель бітум знаходить при облаштуванні плоских дахів, його використовують для гідроізоляції, ремонту і підготовки бетонних підстав таких покрівель перед укладанням бітумних наплавляються матеріалів. Його широко використовують для гідроізоляції стін, фундаментів, підлог, покрівель, міжпанельних стиків, в якості сполучного матеріалу при ремонті тріщин в різних конструкціях. Температура його розм'якшення становить 90-105°С. Марка БН-90/10 розшифровується наступним чином: 90 – це показник температури розм'якшення, 10 – середнє значення меж зміни показника пенетрації. Найбільш застосовна дана марка для загальнобудівельних робіт. Купити бітум будівельний марки БН-90/10 ви можете в інтернет-магазині за доступною ціною.955292683
ХарактеристикиВес:25:::

Переваги замовляти все
необхідне для ремонту в нас

6 причин чому з нами вигідно співпрацювати
Понад 500 акційних товарів кожен місяць
Доставлення замовлення протягом 6 годин (Київ, Харків і Дніпро)
Спеціальні пропозиції для будівельних бригад, виконробів, дизайнерів
Продаж в роздріб за гуртовими цінами
Доставлення замовлень по всій Україні
Відправлення товару кожен день (крім суботи, неділя)

Що говорять наші клієнти

Сергій
“Величезне спасибі продавцеві! Після оформлення замовлення зв'язалися через 15 хвилин, а через 2 години привезли замовлення. Все чітко! Рекомендую всім!”
Антон
“Дуже швидко зв'язалися, приємний продавець, швидка відправка, все відповідає. Буду звертатися ще. Дуже дякую! ”
Олена
“Дуже приємно була здивована якістю фарби. Без запаху і висохла за годину! Виробництво Україна! Менеджер Ірина підібрала ідеальну ручку і валики, за що я дуже вдячна. Можу 100% рекомендувати цього продавця! Спасибі.”
Оля
“Магазин дуже сподобався. Швидко передзвонили на замовлення. Консультувала менеджер Аліса, дуже приємна дівчина. Залишилася задоволена.”

Як зробити замовлення
в нашому магазині

Декілька простих кроків і ваше замовлення буде прямувати до вас!Перейти в каталог
1
Замовлення на сайті або по телефону
Приймаємо заявки від клієнта через сайт і в телефонному режимі
2
Уточнення деталей
Консультуємо, якщо потрібно, узгоджуємо всі деталі на замовлення
3
Вибір способу оплати  
Ви можете обрати зручний для вас спосіб оплати
4
Доставка товару до клієнта
Ми пакуємо і відправляємо замовлення клієнту Новою Поштою

Користувацькі характеристики
Вага25 кг
  • Ціна: 1 312,50 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner